Coș de bunuri


Валюта магазина


Suntem de lucru


Luni-sâmbătă

De la 10:00 la 19:00.

+38 050 618 61 13

platochki@inbox.ru

Basmale | Internet-magazin de basmale Platochek

BasmaleBasmalele sunt accesorii care se bucurau de o popularitate din cele mai vechi timpuri. Basmalele de lână sau cele acrilice pentru femei permit sublinierea originalităţii chipului, a individualităţii. Basmaua este un accesoriu care are o funcţie nu numai decorativă, dar, de asemenea, cea sacrală. De aceea, nu întâmplător tendinţele moderne de moda folosesc basmale frumoase şi unice în felul său pentru a da chipului feminin o eleganţă deosebită.

Există mai multe varietăţi de basmale. In Internet-magazin al nostru, puteţi alege basmale de lână, cele acrilice, basmale cu franjuri, basmale pentru cap şi gât după orice gust. Basmalele pentru femei din diferite ţesături şi de diferite texturi de pe site-ul nostru, combină design-uri diverse, culori vii, avangarda şi clasicismul. Catalogul de basmale de orice stil este foarte extins, începând cu clasicul strict şi terminând cu tendinţele modei moderne. Fiecare dintre ele este în măsură să dea femeii originalitate şi stil.

Internet-magazin al nostru de basmale ajuta fiecărei femei să-şi aleagă şi să-şi cumpere basmale în conformitate cu nevoile sale. Vindem numai produse de calitate din ţesături japoneze, cu producătorii cărora cooperăm timp de mai mulţi ani. Basmalele oferite de noi sunt conforme cu standardele europene şi cu tendinţe cele mai recente în modă, şi cumpărându-le, completaţi garderoba Dumneavoastră cu o eleganţă deosebită.

Care sunt avantajele noastre competitive?

  • Baticurile de înaltă calitate din Japonia sunt de lână, acrilice, cu sau fără franjuri.
  • Baticurile frumoase şi elegante sunt la un preţ accesibil.
  • În catalogul de produse sunt numai fotografii proprii de baticuri.
  • Internet-magazin de baticuri este actualizat în mod regulat după cum reiese din permanenta prezenţă mărfurilor la propunere.

De asemenea, de noi este prevăzută comercializarea baticurilor cu ridicata. La noi se poate cumpăra baticuri pentru femei angro, la un preţ avantajos, atât în loturi mici cât şi în cele mari. Pentru clienţi permanenţi se aplică un sistem flexibil de reduceri.

Cu mare plăcere vă invităm şi vom fi bucuroşi să ne întâlnim pe paginile magazinului nostru cu toate reprezentantele sexului frumos, precum şi cu antreprenori şi cu reprezentanţi ai diverselor întreprinderi, astfel încât toţi să poată cumpăra accesorii minunate cu un raport favorabil preţ/performanţă. Garantăm oferirea baticurilor de calitate la un preţ de chilipir!

Dacă aveţi vreo întrebare – vă rugam să ne contactaţi la telefoane indicate pe site-ul nostru de la 10:00 la 19:00. Vă dorim plăcute cumpărături!